Ki van itt? | Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 27 fő) Szomb. Szept. 05, 2009 6:48 pm-kor volt itt. |
|
| Jelentkezés feltételei | |
|
+28macke Delaghar crow Lexa Zseby MrRon Ezerszemü Sunna Pelegostos Tyrah Grimmjow Endoso Muguruma Dalmar Tottihun BeZol yusukee Borda Habbal Eberinu Flora ']['ib[e]riaN Tui VaJ Exterion Seiron Promethes Raidon 32 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dalmar
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2009. Sep. 02.
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Szer. Szept. 02, 2009 7:14 pm | |
| Sziasztok tesómmal szeretnénk együtt játszani ezert közös aplit irunk. Nevünk Robi(26) és Jani(25) több mint 4 éve WOW-ozunk ebből 2 év officer szerepben. Játékon belül Zan és Dalmar, kasztok Sorcerer, Spiritmaster és Ranger (bétán teszt állapotba) Ventri, TS,Miki és még beszélni is tudunk elérhetőségeink e/mail dalmar84@freemail.hu | |
| | | Tui Officer
Zodiac : Hozzászólások száma : 91 Join date : 2009. Aug. 30. Age : 40
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Szer. Szept. 02, 2009 7:17 pm | |
| ide lehet nem szabad írnom, mert én már jelentkeztem, de szerintem fontos lenne,h közös acc-al/géppel vagy külön acc-al/géppel jöttök-é? | |
| | | Muguruma
Zodiac : Hozzászólások száma : 5 Join date : 2009. Sep. 02. Age : 34 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Szer. Szept. 02, 2009 9:14 pm | |
| Sziasztok A nevem Péter 19éves vagyok , Pesten lakok. Eddig a Wow-al játszotam 3évig utána War-oztam 6hónapig. A karakter nevem Muguruma lesz egy sorcerer. Ventrim természetesen van. Email címem: lizakovszk@freemail.hu | |
| | | Dalmar
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2009. Sep. 02.
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Szer. Szept. 02, 2009 9:20 pm | |
| bocsi kimaradt de természetesen kulon Acc es kulon gép is másképp nincs értelme | |
| | | Endoso
Zodiac : Hozzászólások száma : 8 Join date : 2009. Sep. 02. Age : 39 Tartózkodási hely : Budapest
| | | | Grimmjow
Zodiac : Hozzászólások száma : 13 Join date : 2009. Sep. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Novajidrány
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Csüt. Szept. 03, 2009 8:15 am | |
| Sziasztok! A nevem Tamás 19 éves vagyok (decemberben viszont már a 20 at fogom taposni). Novajidrányban lakom . Eddig L2 vel jáccotam 4 évig, WoW-oztam 1 évig és a Cabalt is kipróbáltam 2 hónap erejéig. Az Aionban assassint fogok indítani Grimmjow vagy Grimmjowhun néven. Ventrim van és mikrofon is. msn/e-mail: tsapi@freemail.hu
A hozzászólást Grimmjow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 15, 2009 11:20 am-kor. | |
| | | Tyrah
Zodiac : Hozzászólások száma : 35 Join date : 2009. Aug. 31. Age : 39 Tartózkodási hely : Komárom
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Pént. Szept. 04, 2009 8:07 pm | |
| Üdv!
A nevem a játékban és úgy mindig Tyrah (ha ez már foglalt Sylvestris), 24 éves vagyok és Gladiátort indítok majd. Komáromból játszom, és Budára járok fősulira. Játszottam komolyan Guild warst, Requiemet, Atlanticát. Kipróbálás szinten meg gyakorlatilag minden más fontosabb és kevésbé ismert fantasy mmot. Msn-el, mikrofonnal és végtelen mennyiségű szabadidővel sajnos nem rendelkezem...
(Már egyszer megirtam ezt a posztot de visszanézve most nem találtam, bocs, ha mégis ott van valahol, viszont a nevem se találtam a listán...) | |
| | | Pelegostos
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2009. Sep. 05. Tartózkodási hely : Pilisszentiván
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Szomb. Szept. 05, 2009 2:05 pm | |
| Sziasztok! A nevem Dani, Budapest közelében lakom. Eddig a Guild Warssal játszottam Raidonhoz hasonlóan kb. 2 évet. WoW-al 1-2 hónapot (törtszerón) játszottam Ezen kívül még kipróbáltam a Metin2-t. Az Aionban egy Pelegostos nevű Templart szeretnék indítani. Elérhetőségeim: e-mail, msn: budai.daniel@freemail.hu | |
| | | Sunna
Zodiac : Hozzászólások száma : 2 Join date : 2009. Sep. 05. Age : 37 Tartózkodási hely : Változó :)
| Tárgy: Felvételi Szomb. Szept. 05, 2009 4:14 pm | |
| Sziasztok! Anna vagyok (igen lány ) , 22 éves, utolsó éves egy fősulin. Tavaly nyár óta elég komolyan wow-oztam tört szerveren, de mára már meguntam. Rugóm volt fullos: t6 gear, legendary fegyó stb. Az Aion már megvan és Assassint akarok majd indítani. Ladival és Ozirisszel még anno egy klánba nyomtuk a wowot . Ha többet akartok tudni rólam: kérdezzétek Oziriszt vagy Ladit vagy irjatok! msn: annababa7@hotmail.comemail: anna86@mailbox.hu | |
| | | Ezerszemü
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2009. Sep. 05. Tartózkodási hely : mindenütt és sehol sem
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Szomb. Szept. 05, 2009 7:54 pm | |
| Csákány! Zoli vagyok, 32 éves. Gw, Atlantica, War, Mythwars, Requiem tapasztalat. Chantert szeretnék indítani. A neve valószinüleg Ezerszemü lesz, ha lehet ékezetet megadni. | |
| | | MrRon
Zodiac : Hozzászólások száma : 12 Join date : 2009. Sep. 06. Age : 42
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Vas. Szept. 06, 2009 4:12 pm | |
| Sziasztok Jelentkezni szeretnék hozzátok! Mindenképpen asmo karaktert szettnék indítani és ahogy nézelődtem fórumokon a tietek az egyetlen teljesen magyar légió .....nem az angol tudása van a gond hanem a rossz nemzetközi guildes tapasztalatok a fő indok.
27 éves vagyok IRL nevem Áron 3.5 wow hc guildben fél év L2 és némi GW meg War az mmo-tapasztalatom 2 problémám van az hogy C aion -on assát toltam és nagyon megtetszett de látom már nincs ebben a class ban felvétel ha esetleg még is meggondolnátok magatokat szívesen csatlakoznék a Tribute légiohóz!
Ja még valami sajana nincs OBT kulcsom sem szal ha addig nem tudnék szerezni akkor csak head startkor tudnék csatlakozni... ha mégis pozitívan bírálnátok el az applyt!
valszeg barátnöm is jönne neki 1 chanter- ja van c-aion ban szal szeritem eu-n is azt fog inditani.. in-game name : Raven :assassin Zseby: chanter
A hozzászólást MrRon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 06, 2009 4:16 pm-kor. | |
| | | Zseby
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2009. Sep. 07.
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Hétf. Szept. 07, 2009 6:40 pm | |
| Sziasztok MrRon (Raven) Barátnője vagyok és ahogy már párom megbeszélte holczy-val én is szeretnék a légiótagjává válni! 23 éves vagyok IRL name :Kitti mmo: tapasztalatok - L2 vel - Wow - val és a War - al is játszotam jelenleg c- aion játszunk 1 ideje! EU - is chanter karaktert szeretnék indítani mert az szimpatikus nekem in game name: Zseby lesz üdv : Zseby | |
| | | Lexa
Zodiac : Hozzászólások száma : 8 Join date : 2009. Sep. 11. Age : 46 Tartózkodási hely : Asszem itthon
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Pént. Szept. 11, 2009 6:36 pm | |
| Üdvözlet !!! Egy kisebb baráti társaság szeretne jelentkezni a légióhoz ha még lehetséges. A kasztok amikkel majd fogunk indulni Gladiátor, Chanter, Claric, Assasin, Ranger, Templar. Ha irtok egy ventrit ahol tudunk beszélni akkor azt megköszönném. Erre a címre jebi@index.hu | |
| | | crow
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2009. Sep. 07.
| Tárgy: Apply Vas. Szept. 13, 2009 12:41 am | |
| Csumi ! Crow(péter)(Debrecen) age:31(xD) vagyok, már beszéltünk ventrin róla hogy sorcit kezdenék majd, és ki is próbáltam obt-ben, nagyon tetszik, megfelelő rotával megsem ütnek a mobok xD MMO tapasztalat: 3 év wow,pár hónap AoC,6-7 hónap (?) Warhammer,Cabal Online(xD),Lineage 2-t meglestem kicsit (jah a Guild Warst kihagytam de szóra sem érdemes xD ) Main kari: Sorcerer neve:Crow Alt: Vmi Healer fajzat Időm hétközben inkább késő du-án lesz, a hétvége egyenlőre úgynézki fullba szabad lesz. System config: E8400(Core2) 3 Ghz Cpu,2x2 Gb dual kit ram,Gtx 280 vcard,MSI P45 NEO3 alaplap,Audigy 4 hangkártya.
A hozzászólást crow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 19, 2009 7:50 pm-kor. | |
| | | Delaghar
Zodiac : Hozzászólások száma : 15 Join date : 2009. Sep. 14. Age : 47 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Hétf. Szept. 14, 2009 5:32 pm | |
| Sziasztok!
Szeretnék jelentkezni, ha még nem késő. Imrének hívnak, 32 éves vagyok és Budapesten élek. Eddigi MMO tapasztalataim, SWG-vel kezdtem, ez tartott egészen 2005 végéig (az NGE bevezetése). Ezután áttértem EQ2-re, amivel most is aktívan játszom egy raid alliance tagjaként, ahol heti három alkalommal (kedd, péntek és vasárnap) raid-elünk. Ezt nem szándékozom abbahagyni, mivel mostanra rendkívül jó társaság jött össze. Ezen kívül játszottam EVE Online-t és kipróbáltam az Atlantica-t. PvP tapasztalatom nincs, igyekszem majd belejönni. A fent említett napokon kívül munkaidő után van időm játszani. Ventrilo-t és mikrofont tudok és szoktam is használni, főleg raid alatt. A karakter amit indítani szeretnék a Delaina nevű spiritmaster lenne, későbbi esetleges alt Delisha scout vagy priest.
Upsz, ami kimaradt, az elérhetőségem email-ben: delaghar@freemail.hu
A hozzászólást Delaghar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 14, 2009 6:50 pm-kor. | |
| | | macke
Zodiac : Hozzászólások száma : 2 Join date : 2009. Sep. 12. Age : 49 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Hétf. Szept. 14, 2009 6:01 pm | |
| Sziasztok!
Nevem Norbert, 34 éves vagyok Pesten lakom. Kb. 1 évet WOW-oztam tört szerón. Az oldalról Ozirisztől hallottam. A játékban megpróbálkozom a Macke névvel, kaszt:Ranger Ventri/mikrofon van.
Mail:norbertnek@gmail.com | |
| | | Breathe
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2009. Sep. 14. Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Hétf. Szept. 14, 2009 6:36 pm | |
| Fórum név: Breathe Karakter név: Breathe Karakterosztály: Cleric Kor: Férfi Nemed: 22 Mennyit akarsz játszani kb: Mivel meló FTW így csak esténként tudok online lenni, illetve hétvégén, de szerintem ezzel nem lesz gond! Napi jópár óra meglesz így is! ^^ Eddigi MMO tapasztalataid: Lineage-el kezdtem anno, 9 dragons, Cabal Online, Archlord, RoM, 2 év WoW HC és fél HC guildekben! Szóval pár év MMO már áll a hátam mögött! Honnan hallotál a TRIBUTEról?: Aionhun Magamról pár szó: IRL Balázs illetve Baluként vagy regisztrálva, jelenleg melózok egy informatikai cégnél, és mint olvasható eléggé mmo addict vagyok! WoW-ot az évek folyamán már meguntam, és úgy tünik az Aion lehet az ami ezt tudja helyettesíteni... Szívesen állok bárki rendelkezésére, amiben tudok segítek szívesen! | |
| | | McFly Vendég
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Hétf. Szept. 14, 2009 7:03 pm | |
| Fórum név:McFly Karakter név:Triel Karakterosztály:Chanter Kor:25 Nemed:férfi Mennyit akarsz játszani kb:hátez attólfügg hogy lesz melóm de napi szinten pár óra biztos Eddigi MMO tapasztalataid:L2,WOW,ROM Honnan hallotál a TRIBUTEról?:AionHun
Magamról: Kevés lenne a hely és ventrin ugy is sok minden ki fog derülni:) |
| | | MaximumViolence
Zodiac : Hozzászólások száma : 40 Join date : 2009. Sep. 09. Age : 39 Tartózkodási hely : London,UK
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Hétf. Szept. 14, 2009 7:49 pm | |
| Fórum név: MaximumViolence Karakter név: Cthulhu Karakterosztály: Cleric Kor: 24 Nemed: allitolag ferfi Mennyit akarsz játszani kb: SW:Old Republic megjelenesig napi par ora,illetve sorozesek idotartama alapjan valtozo Eddigi MMO tapasztalataid: Anarchy Online,War online,WoW,Lotro, AoC(nem sokaig) osszvissz 2005 ota. Honnan hallotál a TRIBUTEról?: Torpilla meselt rola ingame. Sziasztok,betaban legio tagkent uzemeltem,jatekot mindenkeppen Clericcel fogom tolni,remelem nincs ellene kifogasotok. 24 vagyok,bnommel elek anglia fovarosaban londonban. egy nyomdaban huzom az igat,mint screen printer,nemtom ezt hogy mondjak magyarul,az osszes penzemet mmo-kra es sorre koltom,februar ota nem dohanyzom,alkoholista vagyok,utalom a paradicsomot.hmm mit hagytam ki? beke veletek. | |
| | | Szakall Vendég
| Tárgy: Jelentkezés Hétf. Szept. 14, 2009 8:10 pm | |
| Fórum név: Szakalll Karakter név:Woods Karakterosztály:Ranger Kor:27 Nemed: férfi Mennyit akarsz játszani kb: munkaidöm után max éjfélig kedd, péntek, vasárnap kivételével, ezeken a napokon eq2ben rédelek esténként. Eddigi MMO tapasztalataid: 4 év Everquest 2 Honnan hallotál a TRIBUTEról?: Klántársam mesélte Ventri megoldhato.
Jo humoru srác vagyok, lehet hogy megbotoztok de ha lehetöségem van rá kimozdulok otthonrol a szabad levegöre, sajnos ez elég kevés de elöfordul 8-) |
| | | Feoghall Vendég
| Tárgy: jelentkezés Kedd Szept. 15, 2009 10:30 am | |
| Fórum név: Feoghal Karakter név: Agiido Karakterosztály: Sorcerer Kor: 34 Nemed: férfi Mennyit akarsz játszani kb: kb napi 5-6 óra Eddigi MMO tapasztalataid: 4 év EQ2 Honnan hallotál a TRIBUTEról?: barátaimtól
Írj magadról: Több éve folyamatosan, és komolyan játszok az EQ2vel, ott guild leader vagyok a magyar guildben, és raid leader egy nemzetközi csapatban, a 2 barátommal jönnénk ide Delveniával és Szakallal, egy kicsit szétcsapni a másik oldalon, és persze pár komolyabb mob skalpját is begyűjteni. Mintahogy ők is én sem vagyok szabad kedd, péntek és vasárnap esténként. |
| | | Remiell Vendég
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Szer. Szept. 16, 2009 5:49 pm | |
| sziasztok! Fórum név: Remiel Karakter név: hát majd meglátjuk, szabad lesz e a régi wow os nevem Karakterosztály: Templar vagy Cleric Kor:44 Nemed: férfi Mennyit akarsz játszani kb: napi szinten pár óra és 2-3 esti raid Eddigi MMO tapasztalataid: WoW a megjelenés napjától Honnan hallotál a TRIBUTEról? aionhun.hu Nem vagyok egy mai csirke, de közel sem tudom ennek megfelelően komolyan vanni az életet. Játékos típus vagyok, kíváncsi és segítőkész, de azt nem szeretem ha ezt kihasználják... najó megpróbálják. Kisfiús / lányos hisztiket nehezen viselem, ha baj van oldjuk meg, ha nem megy, hát van az úgy is, néha bele kell törődni. A sírás max csecsemőkorban elfogadott kommunikációs csatorna. Én játéknak tekintem a játékokat, tehát nem leszek öngyilkos ha lenyomnak pvp ben és nem is keresem meg baltával az ellenfelet IRL. Én csak jól akarom érezni magan és kikapcsolódni egy lehetőleg normális társasággal... kb ennyi... Jah nem enged Sima Remiel névvel írni, mert azzal megpróbáltam regelni és valahol félúton jár |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Szer. Szept. 16, 2009 6:03 pm | |
| |
| | | BökiL Vendég
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Szer. Szept. 16, 2009 7:01 pm | |
| Sziasztok, Nedy mondta hogy irjak én is ide egy kis bemutatkozást hivatalosan. L2-ben voltam egy nagyobb klánban, de csak tört szerveren játszottunk. Probálkoztam a szerver megszünése után WOW-al az l2es Klántagok ajánlása után, de sajnos nem nyerte meg annyira tetszésem. Egy Töröst felnyomtam 70ig de már az utolsó bővítést nem vettem meg, inkább megvártam az aiont . Hobbim Gitár, Game és Anime. Fórum név: Böki Karakter név: Avatar Karakterosztály: Sorcerer Kor:29 Nemed: Férfi Mennyit akarsz játszani kb: hétköznap esténként ha ráérek 2-3 orát, hétvégenként pedig 6-8 orát szeretnék:) Eddigi MMO tapasztalataid: 2-3 év Lineage 2 és kb 1 év Wow, kiprobáltam nagyon sok ingyenes mmo-t is de a legtöbben csak pár hetet játszottam max. Talán a Cabal tartott vagy fél évig. Honnan hallotál a TRIBUTEról?: Nedy-től |
| | | Rex Vendég
| Tárgy: APPLY Szer. Szept. 16, 2009 7:21 pm | |
| Hello!
Fórum név: Rex Karakter név: Rexys Karakterosztály: Chanter Kor: 16 (felnőtt gondolkodású) Nemed: férfi Mennyit akarsz játszani kb: 4-5 óra Eddigi MMO tapasztalataid: 3 év WOW (origin)
Barátaim már lebeszélték a felvételt ventrin... Lexa & Yorai ők mondták hogy írjak APPLY-t hogy felkerüljek a taglistára |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei | |
| |
| | | | Jelentkezés feltételei | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |