Ki van itt? | Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 27 fő) Szomb. Szept. 05, 2009 6:48 pm-kor volt itt. |
|
| Jelentkezés feltételei | |
|
+28macke Delaghar crow Lexa Zseby MrRon Ezerszemü Sunna Pelegostos Tyrah Grimmjow Endoso Muguruma Dalmar Tottihun BeZol yusukee Borda Habbal Eberinu Flora ']['ib[e]riaN Tui VaJ Exterion Seiron Promethes Raidon 32 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Jelentkezés feltételei Szomb. Aug. 29, 2009 10:39 pm | |
| Jelentkezésedhez másold ki az alábbi részt, majd nyiss egy új topicot és oda bemásolva és kitöltve post-old!Fórum név: Karakter név: E-mail cím: Karakterosztály: Kor: Nemed: Mennyit akarsz játszani kb: Eddigi MMO tapasztalataid: Honnan hallotál a TRIBUTEról?:
Írj magadról pár sorban : Kritériumaink : -Minimum korhatár 20 éves kor -Csapatjátékos légy -Alapvető etikett és respekt -A segítség mindenkit megillet, szinttől függetlenül -Legyen Ventrilo-d 2.1.4 es Előny :-Ha van mikrofonod (mert akkor nem csak hallgatni tudsz minket ) -Van MMO tapasztalatod Amit nyújtani tudunk: -Barátságos hangulat és közösség -Naprakészen informált tapasztalt vezetőség -HC és Casual szintén megtalálható a légión belül -Segítség nyújtás a játék minden terén[/b][i]
A hozzászólást Kasya összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 04, 2009 6:47 pm-kor. |
| | | Raidon
Zodiac : Hozzászólások száma : 4 Join date : 2009. Aug. 29. Age : 31 Tartózkodási hely : Pest
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Szomb. Aug. 29, 2009 11:10 pm | |
| Hello! A nevem Dávid, Pest közelében lakom. Eddig a Guild Warssal játszottam kb. 2 évet. WoW-al elég keveset, 1-2 hetet. Kipróbáltam sok ingyenes MMO-t is (Perfect World, Metin2, Atlantica Online),de egyik sem kötött le túl sokáig (ezek is max 1-2 hétig). Az Aion-ban egy Raidon nevű Assassint szeretnék indítani. Elérhetőségeim: MSN: beckhamfoci@hotmail.com , E-mail: xraidonx@freemail.hu . | |
| | | Promethes
Zodiac : Hozzászólások száma : 9 Join date : 2009. Aug. 30. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Vas. Aug. 30, 2009 3:07 am | |
| Szia! Viktornak hívnak (ingame Prom) és 33 évet tudok magam mögött, Budapesten lakom. 4 évig WoW-oztam, healer és tank szerepkörben. Tankoltam palával és DK-val, sámánnal healeltem. Aionban Templarral szeretnék játszani Promethes néven. Ventrim van mikrofonnal és nem félek használni E-mail: promethes@live.comÜdv: Prom
A hozzászólást Promethes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 30, 2009 1:15 pm-kor. | |
| | | Seiron
Zodiac : Hozzászólások száma : 6 Join date : 2009. Aug. 30. Age : 45 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Vas. Aug. 30, 2009 3:09 am | |
| Sziasztok! Budapesti, 29 éves srác vagyok, ezidáig a WoW-val játszottam (Shadowpriest main, mellette 2 80-as alt, egy Warlock és "természetesen" egy DK) egy fél-HC, PvE orientált guildben (In Aeternum) és az egyik klántársam [Promethes] csábított át az Aionba. 3 év WoW után jól esett egy kis változatosság, úgyhogy nehéz szívvel, de befagyasztottam az accuntomat. Bétában a Spiritmaster húztam fel a legmagasabb szintre (lvl27) és szerintem maradok is ennél a kasztnál. E-mailem: seiron@live.com -de csak mail, mert az MSN-t nem használom. Hmmm, Ventri használat.. Fogós kérdés, mert anélkül hogy lehetne raidelni, PvP-zni? Üdv: IRL: Krisztián/in game Seiron | |
| | | Exterion
Zodiac : Hozzászólások száma : 18 Join date : 2009. Aug. 30. Age : 44
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Vas. Aug. 30, 2009 3:35 am | |
| Sziasztok én vagyok az ...... Exterion 28 éves vagyok Tiszafüredről.Nagyon régóta játszom mmo-kkal, mivel igazán ez az egy játékstílus van ami leköt valamennyire. Csapatmunkával nem lesz gond mivel utálok egyedül játszani (nem véletlen van ott az a mm). Az álltalam kiszemelt kaszt az assassin, a karakterem valószínűleg egy hölgy lesz Eleithra néven de ha mégis hím akkor Exterion.Ami még esetleg fontos lehet, hogy szeretek ökörködni, de ha kell megemberelem magam. Ventri van, mikrofon van. ENNYI | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Vas. Aug. 30, 2009 5:47 am | |
| Sziasztok Csillának hívnak ,Pest mellet egy kis faluban lakom Csömörön.Age:39:P Idáig a Lineage2 játékal játszottam közel 4 évet.Melyben a fő karakterem Shilien Elder és egy aranyos kis törpe kovács volt.Emelet játszottam mág a 9 Dragon ezt közel fél évig majd volt egy kis kirucanásom a WoW fele de az emlitésre se mélto. Mind a Lineageben és a 9 Dragonban leader voltam,remélem most csak mint player lesz lehetőségem magam kipróbálni.:p msn.: csiguci@hotmail.comVentri van . A játékban a nevem : Carnex -clerik lesz
A hozzászólást csigus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 16, 2009 7:41 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Vas. Aug. 30, 2009 8:57 am | |
| Üdv mindenkinek! Nevem Károly Csömörön lakom, 43 éves vagyok. Eddig L2 -el játszottam . a játékban a nevem Alia lesz ,de hogy milyen kaszt azt még nem tudom. Van 1-2 kaszt ami érdekel ,de azt majd az OB-n is megnézem milyenek és végül melyik melett döntök. csigus révén már jelentkeztem ,de akkor most jelentkeznék közétek személyesen is.
A hozzászólást Alia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 02, 2009 5:09 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Vas. Aug. 30, 2009 9:13 am | |
| Üdvözlettem! Nevem Róbert vagy Károly, mind kettőre halgatok! Valahol pest környékén lakom, Csömörön. Korom 20 éves. Eddigi tapasztalataim az MMORPG-ben a magyar Nightfall Lineage c1-es szerverén kezdödöt. Tartott Ez év elejéig.Kedvenc karakterem Shilen Knight(lovag) és a Törös kasztok voltak . E közben játszotam még 9 Dragoonal,Silkroad(régivel), Voyager Century. A játékos nevem Maldruk lesz. A Kasztot még nem tudom, de le van szükitve 2 kasztra(Gladiator vagy Assasin) OB-n kiprobálom őket. Ventrilo van. MSN:panzerrobert16@freemail.hu E-mail:panczelapunk@citromail.hu UI.: Szeretem a PvP-t de inkább a PK vonzott. Külföldi szervereken bannoltak, a GM-ek nem szerették a kegyetlenkedést! xP |
| | | VaJ
Hozzászólások száma : 54 Join date : 2009. Aug. 30.
| Tárgy: Jelentkezés feltételei Vas. Aug. 30, 2009 10:18 am | |
| Sziasztok Jánosnak hívnak és 37 évet vagyok, Pest mellett Kistarcsán lakom. 3 évig WoW-oztam. Töprengek még mit kezdjek, eddig a Ranger a kiválasztott. Ventrim és mikrofonom van. msn.: vaj13@hotmail.com | |
| | | Tui Officer
Zodiac : Hozzászólások száma : 91 Join date : 2009. Aug. 30. Age : 40
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Vas. Aug. 30, 2009 11:26 am | |
| Hello, Peti vagyok kicsi falucskában élek Heves megyében Egertől nem messze. 25éves vagyok rl leginkább motorozni és bulizni szeretek mint az átlag magyar fiatal. Mmo tapasztalat: Aoc, Lotro 1-1 hónap, War 2hónap Wow 4év. Aionozni kínai obt-n kezdtem, aztán végig voltam minden eus cbt 7végén. Msn-en Holczy eltudsz érni "Nero"-ként Sorci-ként kezdem Aionos pályafutásom | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Vas. Aug. 30, 2009 1:54 pm | |
| Hali mindenkinek! A becenevem Daviez azaz nem nehéz kitalálni hogy Dávidnak hívnak korom pedig 18 (lesz idén októberben) . Miskolctól nem messze Kazincbarcikán lakok. Eddig WoW-val toltam kb 4 évig fel-fel váltogatva kis szünetekkel, Guild warsal 3 éve tolom így a wow-val felváltogatva mindenhol daviez volt a nevem és ez is marad. Aionnal még játszottam bétában elég volt nekem a youtube-os videók is Választott kasztom a Gladiator haverommal együtt aki Templar lesz vele fogok egy jó kis párost alkotni sztem . célom aionban, hogy a legjobb Gladi legyen asmodianok közt (de jöhet az egész aion is ) Mikrofonom van, ventrim is (most mondjam hogy az enyém a szeró? xD) msn: daviezke@hotmail.comxfire sztem nem nehéz kitalálni: daviez |
| | | ']['ib[e]riaN
Zodiac : Hozzászólások száma : 1 Join date : 2009. Aug. 31. Age : 49
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Hétf. Aug. 31, 2009 7:47 am | |
| Üdv! Én velence mellet besnyő-n lakom. 34 éves. WoW 4-év Ahol >dd, és tank spec vagyok. Sok, /rengeteg/ szabadidövel msn>> & skype>> cst1974@citromail.hu üdv ']['ib[e]riaN | |
| | | Flora
Zodiac : Hozzászólások száma : 24 Join date : 2009. Aug. 31. Age : 31 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Hétf. Aug. 31, 2009 9:55 am | |
| Akkor én is itt lennék... irl nevem Bogi, de AionHunon még a Florát választottam regisztrációnál, így itt is az lesz, bár ingame kétséges, mert már le lett foglalva, ebben biztos vagyok. Eddig két a-val írtam, de lehet kitalálok majd valami okosat. 16 éves vagyok, amióta az eszemet tudom, Pesten élek. Mmo-s előéletem....hmmm....10 évesen kezdtem, még a roval (ragnarok online), azt csak idén fejeztem be, de barátnőmmel játszottam lineaget, egyedül guild warst és majdnem minden gány free mmot kipróbáltam pl rögtön a ragnarok, perfect world, shaiya, cabal. Wowban kemény 1-2 órát futkároztam a karimmal, és fel is adtam:). Tegnap sikerült teljesen, úgy ahogy van tönkrevágni az aiont a gépemen, azóta sem tudom megcsinálni...meglátom, hogy alakul még 6.áig, de most nagyon úgy néz ki, hogy nem leszek majd a nyílt bétán...de a headstartot megoldom. A két mage karin gondolkoztam, sorcerer lett belőle. | |
| | | Eberinu Officer
Zodiac : Hozzászólások száma : 121 Join date : 2009. Aug. 31. Age : 38
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Hétf. Aug. 31, 2009 7:03 pm | |
| Csoki! Kritériumokat érintve kezdem, nevem Székely Evelin, 23 éves vagyok és dolgozok (6 órában, uh. egész türhető ) Ami az előnyöket illeti van headset és 2 évet WoWoztam Bloodscalp meg Arathor, de gondolom ez nem sokat mond így Msn-em fellelhető profilomon, emailem: yoshimi1986@gmail.comLeendő mainem cleric és remélhetőleg az Eberinu nevet lefoglalhatom, amint meglesz a preorder kulcsocskám 6.-ára Of course Asmo leszek ^^ Arigatou gozaimasta!!! | |
| | | Habbal
Zodiac : Hozzászólások száma : 81 Join date : 2009. Aug. 31. Age : 42 Tartózkodási hely : BP
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Hétf. Aug. 31, 2009 7:40 pm | |
| Sziasztok! Nevem Bálint, 26 éves vagyok, és dolgozom. MMO-s tapasztalat mindössze egy év Age of Conan. Aion-t próbáltam a Kínai béta alkalmával. Main-em valószínűleg egy dual-wiel Gladiator lesz, de ezt még szept 20-ig eldöntöm. msn: vakond@msn.com | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Kedd Szept. 01, 2009 11:27 am | |
| Sziasztok Krisztiánnak hívnak ,Pest lakom. Életkorom 37 év Eddigi MMO tapasztalataim,igen széleskörűek EQ 1-2 Dark Age of Camelot Age of Conan Vanguard: Saga of Heroes Warhammer Online - Age of Reckoning Star Wars Online City of Heroes - MMORPG és természetesen WoW. A játékban a nevem : Bálkirálynő lesz, kaszt még képlékeny, eddig Gladiátornak áll a zászló. msn.: k073@freemail.huemail : krisz073@gmail.comVentri van . Mikronon van |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Kedd Szept. 01, 2009 12:28 pm | |
| Hali! Nevem Virág, 23 éves vagyok (de már nem sok xp kell a lvluphoz ) Bp-en lakom. HSC óta lineage-ezek, Merem mondani hogy a bd-t, sh-t és se-t elég alaposan ismerem. Kipróbáltam még pár ingyenes mmo-t, de nem sokáig kötöttek le. Még nem tudom, mennyi időm lesz suli + munka mellett játszani, de szívesen erősíteném a csapatot egy asmo sorcival MorganLeFay vagy Aralani néven. ventri van (igen, igen, mikorfon is, és használom is) msn/e-mail: azgardia@l2vackok.hu (ha lassan reagálok nem kell megijedni, csak közben dolgozni is kell ) |
| | | Borda
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2009. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Kedd Szept. 01, 2009 5:30 pm | |
| Szevasztok Péternek hívnak és 18éves vagyok, szintén Pest mellett Kistarcsán lakom. 4 évig WoW-oztam. Mindenképp Sorcit kezdek, a bétán már kipróbáltam és nagyon tetszett ezért továbbra is marad a Sorci. Ventrim van és van hozzá mikrofonom is. msn: b0rd4@hotmail.com | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Kedd Szept. 01, 2009 6:12 pm | |
| Üdv minden újonan jelentkezőnek köztünk. |
| | | yusukee Raid Officer
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2009. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Kedd Szept. 01, 2009 6:31 pm | |
| Sziasztok! A nevem Yusuke ( ) 17 éves vagyok.(tom tom 18 a min, de próba szerencse ) MMO téren nincs nagy tapasztalatom, 2moons-al játszottam amióta kijött ez asszem 2-2,5 éve volt. Aionos tapasztalatom: kínai béta, EU zárt béta. Ventri van, de nem szívesen használom. Leendő karakterem: Sorcerer, neve Mizore E-mail: yusukee kukac hotmail.com | |
| | | BeZol
Zodiac : Hozzászólások száma : 5 Join date : 2009. Sep. 01. Age : 35 Tartózkodási hely : Tatabánya / Stuttgart
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Kedd Szept. 01, 2009 6:49 pm | |
| Hali! BeZol vagyok, 20 éves, egyetemista A játékkal egyelőre 1 hete ismerkedtem meg egy cikk folyamán, azóta a videók, meg a grafika meggyőzött, remélem sikerül majd résztvennem az OBT-n Pre-Order folyamatban van egyelőre... lassú a PayPal A feltételeknek úgyhiszem megfelelnék, a játékhoz nem értek egyelőre, úgyhogy szívesen elbeszélgetnék ventrin olyanokkal, akik már tolták, hogy mégis mit érdemes kezdeni benne Eddigi tapasztalatom WoW 1.5 év holy-pala-ként. MSN-en vegyétek fel a kapcsolatot majd velem, köszi msn: bekuci22@hotmail.com | |
| | | Tottihun
Zodiac : Hozzászólások száma : 2 Join date : 2009. Sep. 02. Age : 38 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Szer. Szept. 02, 2009 2:49 am | |
| Sziasztok! Tominak hívnak 23 éves vagyok, Budapesten lakom. 2,5 éve WoW-ok és volt 1 healer + 1 dps karim ( van is még ). Ventri van és lesz is amíg lesz MMO-s játékok. Dps karit fogok indítani több mint valószinű steales eltünőst Tottihun marad a megszokás kedvéért!!! :D:D:D MSN címem: torrent1986@freemail.hu
A hozzászólást Tottihun összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 03, 2009 3:30 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Szer. Szept. 02, 2009 2:52 pm | |
| Hello Játékos nevem leggyakraban Spidi/Spirited . Kecskemét mellet élek 21 éves vagyok 4éve l2zök volt 2 év wow is 6 év ragnarok kis 9dragons is... Koreai betan toltam eddig. olyan karit csinálok általában ami kell én sokrétü playernek tartom magam ,de a kedvencem az törös/ijász/tank Szivesen csatlakoznék és van jopár haver aki jönne még L2es clanbol. Ventrizni tsezni sokat szoktam remélem lesz is UI: 1 kérdés Eu kulcsokat nem tudja valaki mikor lehet igényelni és hol? MSN/E-mail.: stronger88@freemail.hu
A hozzászólást cartman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 02, 2009 2:55 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Szer. Szept. 02, 2009 2:54 pm | |
| Hello, Bence játékvan valszeg Shatan.21 éves vagyok Egyetemen tanulok és Budapesti vagyok. 3 év Guild Wars 2-3 év WoW tapasztalat.Ingyenesek között Silkroad Online (1-2 év), MU Online, Cabal, LOTR Online, TwelveSky 1-2.Templar lennék majd. Elérhetőségek: MSN: shatan_01@hotmail.comMobil: 06203558632 Céges: 06309546595 |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei Szer. Szept. 02, 2009 6:37 pm | |
| Üdv! Rólam: TrebroN a nevem (olvasd visszafele ), 24 éves, Debreceni lakos. Tapasztalatok: 1 év Horizons 2,5 év WoW (ally Shadowsong, pally-sámi) 1 év Warhammer Online (destro, Karak Azgal, DOK/BG) Karakter: Templar szeretnék lenni, egy tank ugye sose árthat. Karakter név még nem biztos, név foglalással ugyanis gyakran gondjaim vannak. Egyéb: Mikrofon és ventri is van. E-mail/Msn: mn812@freemail.hu |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Jelentkezés feltételei | |
| |
| | | | Jelentkezés feltételei | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |